Tuntikuvaukset

Latino Dance Centerissä tarjoamme jokaiselle sopivan tason.

  • Aloittelijat (ei kokemusta) – Taso 1
  • Vähän kokenut (hieman kokemusta) – Taso 2
  • Edistynyt (reilusti kokemusta) – Taso 3

Sivulta löydät listattuna suosituimpia tanssejamme sekä niiden kuvaukset. Järjestämme myös paljon muita tunteja ja niiden tiedot löydät aina ohjelmasta. Ohjelmaa päivitetään sosiaaliseen mediaan sekä salin infotaululle. Mikäli haluat lisätietoa johonkin tanssiin ja tuntikuvaukseen liittyen niin ole yhteydessä, autamme ja kerromme lisää erittäin mielellämme.

Latinomix

Tunnilla tutustutaan eri latinotansseihin lyhyiden askelsarjojen muodossa (mm. merengue, salsa, chachacha, bachata). Tarkoituksena on yhdellä tunnilla tanssia vähintään 2 – 3 eri lajia ja kauden myötä näin oppia monia eri latinotansseja hauskasti ja helposti.

Salsa

Salsa on hauska ja erittäin menevä kuubalainen tanssi, jossa lantion ja ylävartalon rentous yhdistyy mukavasti. Tällä tunnilla tanssitaan aina yksin, ilman paria. Tunneilla opetellaan laajasti salsan askelkuvioita ja rytmiä sekä erilaisia käsien asentoja sekä vartalonkäyttöä.

Merenque

Merengue on erittäin nopea ja mukava tanssi Dominikaanisesta tasavallasta. Merenguessä on hieman helpompi perusaskel kuin salsassa, mutta muistuttaa muuten hyvin paljon salsaa. Tunneilla opetellaan laajasti merenguen askelkuvioita, rytmiä sekä erilaista vartalonkäyttöä.

Jamaican dance hall reggae

Dancehall Reggae on Jamaikalta lähtöisin oleva tanssi- ja musiikkityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa. Dancehall Reggaessä yhdistyvät tyylikkäästi rentous sekä voimakas fyysisyys.

Reggaeton

Tämän hetken ehdottomasti suosituin yökerhotanssi latinalaisessa Amerikassa. Reggaeton on todella monipuolinen sekä hyvin seksikäs soolotanssi, joka on saanut vaikutteita eri tanssilajeista, mm. afrotansseista, hip hopista sekä Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssityyleistä. Sensuelleissa reggaeton liikkeissä pääsee käyttämään kivasti koko vartaloa, erityisesti lantiota.

Bachata

Keinuva ja merengueta usein huomattavasti hitaampitempoisempi dominikaanitanssi, jossa hyvin tärkeää on läheisyys ja tunne. Mutkikkaat käännökset eivät ole Bachatassa pääroolissa.

Parisalsa

Parisalsa on erittäin hauska ja todella menevä kuubalainen tanssi, jossa lantion ja ylävartalon rentous yhdistyy ihanalla tavalla. Tällä tunnilla tanssitaan oman parin kanssa, mutta pari ei ole välttämätön, joskin tietenkin suotavaa. Tunneilla opetellaan laajasti parisalsan askelkuvioita, rytmiä, vartalonkäyttöä sekä oikeaa vientitekniikkaa.

Rumba

Kuubalaiseen soniin perustuva sensuelli “kosiotanssi”. Rumballe on tyypillistä hyvin viekottelevat liikeradat sekä parirumbassa katsekontaktin jatkuva säilyminen tanssipartneriin.