Erikoistilaisuudet

Latino Dance Center tarjoaa erilaisia tunteja myös polttareihin tai oikeastaan mihin vaan yrityksen tai yhteisön erityistilaisuuteen. Tunnit ovat hyvin helppoja sekä hauskoja ja voit itse valita tanssityylin josta pidät, merengue, salsa, cha cha cha, latino mix.

Polttarit

Oletko järjestämässä ystävälle polttareita ja haluaisit keksiä jotain poikkeuksellista. Sitten kannattaa olla meihin yhteydessä niin kehitetään taatusti unohtumaton tanssikokonaisuus koko polttariporukalle ja etenkin sille päivän päätähdelle.

Pystymme tarvittaessa kehittämään hyvin kokonaisvaltaisen ohjelman ja mikä hienointa niin voimme myös videoida tapahtumat sekä koostaa videosta polttarisankarille hauskan muiston. Mikä sen mukavampaa kuin näyttää hääjuhlissa isolta ruudulta tanssitapahtuman menoa koko juhlaväelle.

Yritystilaisuudet

Järjestämme myös vuosien kokemuksella erilaisia yritystilaisuuksia. Tiloissamme voidaan pitää samalla tanssitunnin lisäksi myös isommatkin palaverit ja kahvittelut.

Voitte esimerkiksi aloittaa päivän palaverilla, kahvilla ja pikkusuolaisella. Siitä on sitten mukava siirtyä tanssitunnin kautta saunaan ja suihkuun. Saunasta pääsee kivasti vielä tauolle upealle kattoterassillemme.

Siinä on varmasti sellainen kokonaisuus, että se jää monelle mieleen elämän parhaana yrityksen palaverina. Palaveria ei tarvitse aina pitää siellä tunkkaisella toimistolla samassa neuvotteluhuoneessa. Palaverista saa varmasti paljon enemmän irti, kun sen pitää erilaisissa maisemissa ja sisällyttää siihen hieman liikuntaa.

Virkistyspäivät

Järjestämme myös tiloissamme tanssipitoisia erilaisia ryhmille räätälöityjä virkistyspäiviä. Oli kyseessä sitten kaveriporukka, taloyhtiön hallitus, urheiluseura tai oikeastaan mikä tahansa isompi porukka niin kannattaa olla yhteydessä.

Pystymme luomaan teille varmasti unohtumattoman ja erilaisen päivän tanssin ja mukavan musiikin parissa. Ei haittaa vaikka ette osaisi entuudestaan tanssia, sillä räätälöimme jokaisen ohjelman osaamistason mukaisesti.

Miltä kuulostaisi tanssitreenit, pitkä sauna ja siihen päälle ruokaa sekä juomaa komealla kattoterassilla seurustellen. Mikäli hyvältä niin kannattaa olla pikimmiten yhteydessä.

Kysyttävää

Mikäli mieleesti tulee mitään kysyttävää tilaisuuksiin ja niiden suunnitteluun sekä varaukseen liittyen niin ole yhteydessä. Autamme sinua kysymyksissä sekä mahdollisessa suunnittelussa ja järjestämisessä erittäin mielellämme.